fbpx

A festés és a takarítás

A festés és a takarítás

Egy kis lakásfelújítás, egy frissítő festés és a vele járó  nagytakarítás nagy fejfájást tud okozni.

Ha festés, akkor sokan látják most maguk előtt a kapcsolókon és konnektorokon maradt festékmaszatokat. Azt ahogy a gondosan lefedett bútorok alá valahogyan mégiscsak beszállt a por. Takarófólia hiányában pedig minden egyes ecsetvonás egy igazi türelemjáték és még így is szinte biztosan festékes lesz minden.

Számos olyan felület van, ahol nem szívesen látunk festékfoltokat. Ha a festéket meg is ússzuk, a glettpor garantáltan beleül a résekbe, így teljesen érthető, hogy egy-egy felújítás megkezdését a lehető legtovább húz az ember vagy inkább teljesen elengedi, hiszen sok pénzzel, pakolással, türelemmel és nem mellesleg nagytakarítással jár a végén.

Ma már lehet azért könnyű is!

Szerencsére az évek során azért sokat változtak a takarítással, a festés utáni tisztítási munkálatokkal kapcsolatos lehetőségek. Míg régen csak a hígító létezett, mint hatékony festéklemosó, addig ma már számtalan tisztítószer áll a rendelkezésünkre. Ugyanígy a fal lecsiszolása után maradt glettport se kell feltétlenül seprűvel és lapáttal összeszedni. A takarítócégünk jól ismeri ezeket a professzionális tisztítószereket és eszközöket is.

Festés után fontos a tisztaság!

Egy szoba, teljes lakás vagy bármilyen egyéb ingatlan esetén akkor mondható el, hogy elkészültünk a festéssel, ha a különböző munkálatok után minden gyönyörű tiszta. Aki ezt magának csinálja vagy nem szakembereket kér meg, annak lehetnek hátulütői. Senki sem akarja még napok után is a fel-feltűnő festékfoltokat kaparni a különböző helyekről, szívni a rejtőzködő módban lévő, pluszban megülepedett port, kaparni és eltüntetni a megmaradt festékcseppeket, festékfoltokat illetve keresni vagy éppen megtalálni a letépett ragasztószalagokat és azokat kukázni. Plusz sok esetben speciális eszközök és speciális szerek nélkül lehetetlen küldetés.

 

Nálunk a festés és takarítás szakértelme kéz a kézben jár

Nem kell aggódni!

Te sem szeretsz aggódni feleslegesen ugye, hisz ki szeret? Ha szakemberekre bíznád lakásod, jó helyen jársz. Nem kell a különböző munkafolyamatokkal több céget vagy vállalkozót megbíznia, hiszen nálunk a maximalizmus találkozik mind a festésben és az azutáni takarításban is.

Tisztasági festés és takarítás?

Tud le őket mindet egy megbízható partnerrel!

Kapcsolódó cikkek