Mosás, vasalás, takarítás háztól házig Debrecenben
+36 30 750 5050
wishywashymosoda@gmail.com Wishy Washy English

A mosoda bemutatkozása

- Anya! Hol van a kedvenc ingem?
- A szennyesek között, majd a hétvégén kimosom, kivasalom, ha lesz rá időm és energiám!

Már középiskolás koromban erősen foglalkoztatott a gondolat, hogy hogyan lehetne az ilyen helyzeteket gyorsan megoldani. Persze úgy, hogy a mosással és a vasalással ne nekem kelljen törődni, mert már akkoriban sok volt a tanulni- és tévézni valóm. Persze az egyetem alatt nem úsztam meg a dolgot, és magamra kellett mosnom, vasalnom, de kényelmes férfiként mindig szerettem, hogy a kész, kivasalt ingjeimet csak a vállfáról kell levennem.

Vasalás Debrecen Mosás Debrecen Mosás-vasalás háztól házig

Az évek teltek, de az a gond, hogy nincs kimosva, kivasalva az adott napra való kedvenc ingem, mindig ott leselkedett a reggelekben. Mivel azonban nem csak én jártam ilyen cipőben, nem volt nehéz támogatókat találni a megoldás megalkotásához. Így alakult meg a Wishy Washy Mosoda.

Az ötlet, hogy csináljunk valami olyat, ami segíti a hasonló gondokkal küszködőket, aztán tovább bővült és most már segítséget nyújtunk:

  • időhiányban szenvedőknek: akik éppen, hogy csak hazaesnek a munkából és pihenni alig van idejük, mosásra, vasalásra (!) meg főképp nincs;
  • jó, de nem elég nagy mosógéppel rendelkezőknek: akiknek a plédek, mosható takarók, függönyök nem férnek be az otthoni gépbe és a vasalást is másra bíznák;
  • üzletembereknek, nagycsaládosoknak, egyedülállóknak és mindenkinek, akinek segítséget tudunk nyújtani azzal, hogy levesszük a válláról a mosás és/vagy a vasalás gondjait

Vasalás Debrecen Mosás Debrecen Mosás-vasalás háztól házig

Egy debreceni háztól házig szállítással működő, - munkájára garanciát vállaló - ügyfélbarát mosási-vasalási szolgáltatással.

Tisztelettel,
Kollár László
ügyvezető, futár

Utóirat: időközben az ügyfeleinkkel való beszélgetések során kiderült, hogy igény mutatkozik még további tisztítási és javítási szolgáltatásokra is. Így, bővült a profilunk szőnyegtisztítással, vegytisztítással, cipőtisztítással, cipő- és ruhajavítással és takarítással is, amelyekben kiváló partnereink nyújtanak segítséget nekünk és az ügyfeleinknek is.

N
é
z
d
 
m
e
g
 
v
i
d
e
ó
n
k
a
t
!

© 2016-2018. wishywashy.hu • Minden jog fenntartva! • All rights reserved!
A weboldalt tervezte: ENDESIGN Studio és DMD, készítette: a reelweb.hu és a
Petkolsystems.com - Ügyviteli rendszerek fejlesztése


Wishy Washy fizetési módok