Mosás, vasalás, takarítás háztól házig Debrecenben
+36 30 750 5050
wishywashymosoda@gmail.com Wishy Washy English

Gyakran ismételt kérdések

Ha kérdésed van, keress minket az alábbi e-mail címen vagy telefonszámon.
+36 30 750 5050 | wishywashymosoda@gmail.com

Általános kérdések - Első rendelés

Hogy készüljek az első rendelésemhez?

Csak készítsd össze a ruhákat, a többit mi megoldjuk. Kosárban vagy zárható dobozban szállítjuk el ruháidat a mérlegelés és a jegyzőkönyv kitöltése után.

Hogyan tudok rendelni tőletek?

Telefonon (06/30-750 5050) vagy a honlapunkon keresztül tudod leadni a rendelésed. Ha honlapon keresztül adod le rendelésed, mi akkor is felhívunk téged a felvétel helyének és idejének pontos egyeztetése miatt.

Nem tudom eldönteni, hogy ruháimat hogyan kellene tisztítani!

Ne aggódj, futárunk segít eldönteni a ruhán lévő tisztítási címke alapján. Ha nincs címke a ruhán, akkor saját felelősségedre, a mosodai szakemberek ajánlása alapján megtisztítjuk a ruhádat, ha úgy szeretnéd. Így teszünk akkor is, ha a ruháidat helyszíni áttekintés nélkül adtad le a futárnak. A mosodai szakember véleményéről, hogy mosható vagy csak szárazon tisztítható a ruhád, és a lehetséges árakról, telefonon (vagy emailben) értesítünk.

Mit nem tudtok tisztítani?

Nem tisztítunk jelenleg bőrből, bársonyból és szőrméből készült ruhákat. Ha esetleg ilyen lenne a leadott csomagban, akkor azokat tisztítás nélkül küldjük vissza.

Debrecenen kívülre is eljöttök?

Debrecen 15 km-es környezetébe elmegyünk (Pallag, Józsa, Hajdúsámson, Mikepércs, Bocskaikert) felár nélkül legalább 8 kg-os (vagy 8000 Ft értékű) rendelés esetén, viszont ezen túl már csak felár (1500 Ft) ellenében.

Meddig tart a tisztítás időtartama? Mikorra hozzátok vissza a ruháimat, leadott tárgyaimat?

A Mosási, Vasalási és Cipőtisztítási szolgáltatást általában 24 órán belül visszaszállítjuk, de sok megrendelés esetén is 48 órán belül biztosan. A visszaszállítás időpontja a rendeléskor kerül egyeztetésre a futárral. A többi szolgáltatás visszaszállításának ideje 72 óra.

Kárpótoltok-e, ha megsérülnek a hozzátok leadott ruháim?

Szakembereink a legnagyobb gondossággal kezelik a kezük alá kerülő ruhákat úgy, mintha azok a sajátjaik lennének. Ennek ellenére az ilyen irányú félelem természetes és megértjük aggodalmadat, de hidd el, hogy az otthoni mosás esetében nagyobb a kockázat a ruháik sérülésére, mint nálunk. Ha esetleg mégis történne ilyen baleset, akkor természetesen az Általános Szerződési Feltételeknek megfelelően kárpótolunk. De mindenekelőtt keress meg minket emailes (wishywashymosoda@gmail.com) vagy telefonos elérhetőségeinken (+36 30 750 5050).

Mikor adhatom le és vehetem fel a ruháimat, egyéb tisztítandó dolgaimat?

Hétköznap reggel 7:00 és este 19:00 közötti időpontban tudod leadni és visszakapni a ruháidat. A pénteken leadott ruhákat hétfőn szállítjuk vissza vagy sürgős esetben szombat délelőtt. A nagyobb szőnyegeket pedig hétköznap 9:00 és 12:00 óra között tudod leadni és visszakapni. Vasárnap mi is pihenünk.

Az megoldható, hogy egy helyen adom le és egy másik helyen veszem fel a ruháimat, egyéb tisztítandó dolgaimat?

Igen, ez működik. A rendeléskor vagy legkésőbb a ruha leadásakor kérjük, hogy ad meg a futárnak a visszahozatal pontos címét és akkor oda fogjuk visszaszállítani a tisztított ruháidat vagy egyéb dolgaidat.

Mi van, ha közbejött valami és nem jó a megbeszélt időpont?

Ilyen esetben kérjük, mihamarabb jelezd felénk az időpontváltozást és módosítjuk az időpontokat. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a visszaszállítás 4 órán belüli lemondása esetén 1000 Ft felárat számítunk fel.

Mosás - Vasalás

Honnan tudjam, hogy a ruhám mosható vagy pedig csak szárazon (Vegytisztítással) lehet tisztítani?

Ne aggódj, futárunk segít eldönteni a ruhán lévő tisztítási címke alapján. Ha nincs címke a ruhán, akkor saját felelősségedre, a mosodai szakemberek ajánlása alapján megtisztítjuk a ruhádat, ha úgy szeretnéd. Így teszünk akkor is, ha a ruháidat helyszíni áttekintés nélkül adtad le a futárnak. A mosodai szakember véleményéről, hogy mosható vagy csak szárazon tisztítható a ruhád, és a lehetséges árakról, telefonon (vagy emailben) értesítünk.

Nekem kell kiválogatni a színes és a fehér ruhákat?

Megteheted, de nem szükséges. Kollégáink a mosodában minden csomag tartalmát tüzetesen átvizsgálnak és a szín és anyag szerinti szelektálást is elvégzik. Ha pedig esetleg vegytisztítandó ruhát találnának, akkor azt kiveszik és értesítünk Téged a ruha lehetséges tisztításáról.

Milyen hőfokon mossátok és szárítjátok a ruhákat?

Mosni 30 fokon mosunk alapszabály szerint. Ha nagyon szennyezett ruhát kapunk és a ruha anyaga lehetővé teszi a magasabb hőfokon való mosást, akkor 40 vagy 60 fokon mosunk, de minden esetben az ügyfél beleegyezésével. A szárítási hőfokot is minden esetben a ruha anyagához igazítjuk, amely 46 (kényes ruha esetén) foktól 71 fokig terjed. Szárítógépeink külön programmal rendelkeznek Normál, Könnyen kezelhető és Kímélő szárításra is, így ez is egy plusz lehetőség a legmegfelelőbb szárítás kiválasztásához.

Azokat a ruhákat, amik nem száríthatók szárítógépben csak az ügyfél saját felelősségére tesszük be a szárítógépeinkbe. (Tapasztalataink szerint egyébként a ruhákon lévő szárításra vonatkozó információk az esetek nagy többségében eltúlzottak.)

Minden foltot el tudtok távolítani?

Tapasztalataink szerinti legjobb folteltávolító szereket és módszereket alkalmazzuk, de van néhány folt, ami még rajtunk is ki tud fogni. Ilyen esetben természetesen áll az egyszeri újra-mosási ajánlatunk, ami garanciaként szolgál számodra, de sajnos még ennek ellenére sem tudjuk ígérni minden folt tökéletes eltávolítását.

Nekem kell lemérnem a ruhák súlyát?

Nem, nem Neked. Futárunk hitelesített mérleggel érkezik a felvétel helyszínére, ahol mérlegelés és jegyzőkönyv kitöltése után veszi át a ruhákat. Ez azt jelenti, hogy már a leadás pillanatában tudod mennyi ruhát adtál le és ez mennyibe fog Neked kerülni.

Minden nap ingben járok. Hogyan tudtok Nekem segíteni?

Azon túl, hogy kimossuk, kivasaljuk ingeidet, a vasalás során megfelelő kezeléssel feszesebbé tesszük az ingeid gallérját és ujjait, hogy ne kelljen szégyenkezned a behajolt gallér miatt. Sőt, kérhetsz ingeidre illatot is, ami 4-5 napig tartani is fog. Illatainkról a Mosási szolgáltatás menüpontjában tudsz tájékozódni.

A vállfákat vissza kell adnom?

Igen, a legközelebbi rendelés alkalmával is azon szállítanánk Neked a ruháidat.

Vegytisztítás

Honnan tudjam, hogy a ruhám mosható vagy pedig csak szárazon (Vegytisztítással) lehet tisztítani?

Ne aggódj, futárunk segít eldönteni a ruhán lévő tisztítási címke alapján. Ha nincs címke a ruhán, akkor saját felelősségedre, a mosodai szakemberek ajánlása alapján megtisztítjuk a ruhádat, ha úgy szeretnéd. Így teszünk akkor is, ha a ruháidat helyszíni áttekintés nélkül adtad le a futárnak. A mosodai szakember véleményéről, hogy mosható vagy csak szárazon tisztítható a ruhád, és a lehetséges árakról, telefonon (vagy emailben) értesítünk. A vegytisztítandó ruhák címkéjén egy P betű van feltüntetve.

A vegytisztítandó ruhákat is le kell mérni?

Nem, a vegytisztítandó ruhákat darabszámra vesszük át Tőled. Az egyes típusú ruhák egységárairól kérlek tájékozódj a Szolgáltatások és Árak menüponton belül.

Cipőtisztítás

Kimossátok a cipőmet is?

Nem, cipőket nem mosunk, viszont a tapasztalataink szerinti legjobb szerekkel tisztítjuk, legyen az akár nubuk, bőr, vászon vagy műbőr. Természetesen a sportcipők tisztítását is vállaljuk.

Szőnyegtisztítás

Hogyan történik a szőnyegtisztítás? Nekem kell elvinnem a szőnyeget hozzátok?

Nem, a szőnyegért is érte megyünk, így azzal se kell bajlódnod.

Régi a szőnyegem és kezelési útmutató sincs rajta, azt is ki tudjátok mosni?

Igen, de ebben az esetben – ha a tisztítás során történik valami (elszakad, kilyukad, kifakul stb.) a szőnyeggel – felelősséget nem vállalunk.

Van egy óriás szőnyegem?

A tisztító 3 m-nél nagyobb szőnyeget csak félbehajtva tud kimosni és a gyűrődésből való adódó reklamációt nem fogad el.

Háziállat van a lakásban és ...tudjátok.., kicsit, odapiszkított a szőnyegre. Tudtok segíteni?

Igen tudunk, kitisztítjuk legjobb tudásunk szerint, de a szagtalanítás felárral jár, ami pluszban 350 Ft négyzetméterenként.

Cipő-, Táska- és Ruhajavítás

A ruhajavításon kívül varrtok is?

Igen, nem csak javítjuk a ruhákat, de készítjük is. Kiváló szabó partnerünk a függönyvarrástól kezdve, bútortextilen keresztül háziállat-ruházatig sok-sok ruhanemű elkészítésében szerzett több tízéves tapasztalatot. Ilyen igény esetén vedd fel velünk telefonon a kapcsolatot (+36 30 750 5050) és megvalósítjuk igényeidet. Jelszó: "Verébre esőkabátot is!"

Takarítás

Mivel kell készülnöm a takarításra?

Ha van valamilyen külön kérésed (pl. mit hova tegyünk vissza stb.), azt kérlek oszd meg velünk a takarítás előtt, hogy ebből ne legyen gond. Tisztítószer miatt például nem kell bajlódnod, mert azt mi viszünk.
N
é
z
d
 
m
e
g
 
v
i
d
e
ó
n
k
a
t
!

© 2016-2018. wishywashy.hu • Minden jog fenntartva! • All rights reserved!
A weboldalt tervezte: ENDESIGN Studio és DMD, készítette: a reelweb.hu és a
Petkolsystems.com - Ügyviteli rendszerek fejlesztése


Wishy Washy fizetési módok