Mosás, vasalás, takarítás háztól házig Debrecenben
+36 30 750 5050
wishywashymosoda@gmail.com Wishy Washy English

Mosás Debrecen

Nem fog csalódni bennünk!

Amennyiben professzionális mosásra van szüksége Debrecenben, akkor azt a Wishy Washy-nál megtalálta. Cégünk ugyanis képzett és komoly mosodai munkásokkal, magas minőségi kategóriába eső gépekkel és mosószerekkel végzi a mosást, legyen szó bármilyen anyagú, vastagságú vagy éppen méretű ruhaneműről. Elvégezzük a hotelek, panziók, éttermek, cégek számára a szükséges huzatok, terítők, függönyök kitisztítását, de akár az otthoni szennyes kimosásában is lehet ránk számítani.

Házhoz megyünk!

Különösen jól jön ez a nagytakarítások során, amikor olyan nagyméretű ruhaneműket is ki kellene mosni, amelyeket az otthoni mosógép segítségével nem lehetséges. De persze nagy terhet vehetünk le a munkánk által az elfoglalt háziasszonyok vagy éppen az agglegények válláról is. A mosás Debrecen városában így már valóban könnyű lesz, főleg, hogy szolgáltatásaink keretein belül mi el is megyünk a mosásra váró szennyesért, majd a munkánk végeztével vissza is visszük azt Önnek.

Munkánkra garanciát vállalunk!

A mosás Debrecenben ráadásul garanciális is, így Ön is biztos lehet abban, hogy maradéktalanul tiszta ruhaneműt vehet át tőlünk. Amennyiben azonban mégsem lenne teljesen elégedett, úgy minden további nélkül újra elvégezzük a tisztítást, hiszen a számunkra a legfontosabb az ügyfeleink 100%-os elégedettsége.

Bővebben

Vasalás Debrecen

N
é
z
d
 
m
e
g
 
v
i
d
e
ó
n
k
a
t
!

© 2016-2018. wishywashy.hu • Minden jog fenntartva! • All rights reserved!
A weboldalt tervezte: ENDESIGN Studio és DMD, készítette: a reelweb.hu és a
Petkolsystems.com - Ügyviteli rendszerek fejlesztése


Wishy Washy fizetési módok