Mosás, vasalás, takarítás háztól házig Debrecenben
+36 30 750 5050
wishywashymosoda@gmail.com Wishy Washy English
Válasszon egy szolgáltatást
Összes szolgáltatás
Csomagajánlatok
Mosás
Vasalás
Vegytisztítás
Cipőtiszítás
Szőnyegtisztítás
Cipő- és ruhatisztítás
Takarítás
Lakáskiadóknak

Szolgáltatásaink

Csomagajánlatok

Minden héten összegyűlik a szennyes és nem akarsz folyamatosan rendelgetni? Akkor a csomagajánlataink Neked szólnak! Elég egyszer rendelni és mi hetente folyamatosan megtisztítjuk ruháidat, cipőidet... Tovább olvasom »

Csomagajánlatok
Mosás

Ki se látsz már a szennyestől? Ruháidat a lakásban kell szárítani és már lépni se tudsz tőlük? Rendelj tőlünk mosási szolgáltatást és ruháidat patyolat tisztán, csomagolva kapod vissza akár egy napon belül... Tovább olvasom »

Mosás
Vasalás

Mosni szeretsz és jobbak is látod, ha te mosod ki a ruháidat, de a vasalástól égnek áll a hajad? Bízd ránk ezt az időrabló tevékenységet, hogy több szabadidő jusson Neked... Tovább olvasom »

Vasalás
Vegytisztítás

Esküvőre készülsz, esetleg egy bálra és tisztítani kellene öltönyödet, estélyi ruhádat vagy pedig egyszerűen csak olyan ruhád van, amit kizárólag vegyileg lehet tisztítani (azaz csak (P) jelzés van a címkén) ? Nyugodtan... Tovább olvasom »

Vegytisztítás
Cipőtiszítás

Szereted a cipőket és fontos számodra, hogy mindig tiszta cipőben jelenj meg, de nincs időd utánanézni, hogy különböző cipőidnek milyen tisztítószer kell? Csak bízz meg minket és garantáltan tiszták lesznek a cipőid... Tovább olvasom »

Cipőtiszítás
Szőnyegtisztítás

Kiömlött a bor a szőnyegre és ki kellene takarítani, de nincs egy jó szőnyeg- és kárpittisztító a közelben, ráadásul még cipekedni se szeretnél? Hívj minket és megoldjuk szőnyeg- és kárpittisztítási gondjaidat is... Tovább olvasom »

Szőnyegtisztítás
Cipő- és ruhatisztítás

Kedvenc cipődnek elkopott a sarka, de még nem szeretnéd kidobni, mert már nem lehet ilyet kapni? Vagy táskáid füle folyamatosan leszakad? Cipő-, táska- és ruhajvítási feladatokkal is bízz meg minket nyugodtan... Tovább olvasom »

Cipő- és ruhatisztítás
Takarítás

Kellene egy jó takarító gyorsan, aki rendbehozza a lakásodat, de nincs kedved keresgélni és fontos számodra a megbízhatóság? Keress minket és bízz meg bennünk, hogy kiváló takarítót küldünk segítségedre... Tovább olvasom »

Takarítás
Lakás kiadás szolgáltatás

Rövid vagy hosszabb távon adod ki lakásod és macerás a takarítás, mosás, vasalás folyamatos megszervezése? Külföldi ügyfelek fogadásakor jól jönne a kommunikációs segítség? Szívesen intéznéd lakásod kiadását és az ahhoz kapcsolódó házimunkát egy gombnyomással?... Tovább olvasom »

Lakás kiadás szolgáltatás
N
é
z
d
 
m
e
g
 
v
i
d
e
ó
n
k
a
t
!

© 2016-2018. wishywashy.hu • Minden jog fenntartva! • All rights reserved!
A weboldalt tervezte: ENDESIGN Studio és DMD, készítette: a reelweb.hu és a
Petkolsystems.com - Ügyviteli rendszerek fejlesztése


Wishy Washy fizetési módok