Mosás, vasalás, takarítás háztól házig Debrecenben
+36 30 750 5050
wishywashymosoda@gmail.com Wishy Washy English

Vasalás Debrecen

Spóroljon az idővel

Amennyiben a vasalás az Ön számára is egy megerőltető, és egyébként sem kedvelt feladat, akkor bízza ezt a munkát másra! A vasalás Debrecen városában már nem muszáj, hogy otthon történjen, hiszen profik is elvégezhetik azt Ön helyett. A Wishy Washy ebben is leveszi a terhet azok válláról, akik nem szívesen bajlódnak a vasalással és azokéról is, akiknek egyszerűen nem fér bele az idejükbe a rengeteg kimosott ruha ránctalanítása.

Nehezen vasalható?

De akkor is érdemes minket választani, ha nehezen vasalható anyaggal van dolga, hiszen professzionális eszközeinknek és tapasztalt, szakértő munkatársainknak köszönhetően nincs ránctalaníthatatlan ruha. Sőt, a nálunk vasalt ruhák tisztaságában is biztos lehet, hiszen a forró gőzzel való vasalásunknak köszönhetően az Ön ruhaneműi sterilizálva is lesznek. A vasalás alkalmával természetesen gondoskodunk a kötelezően kemény részek kikeményítéséről is.

Házhoz megyünk!

Így például a gallérok és az ingujjak is megfelelőek lesznek. Szolgáltatásaink ezen felül kényelmesek is, hiszen amennyiben vasalásra lenne szüksége, elég csak jeleznie azt felénk, és a futárunk elmegy a vasaltatni kívánt ruhaneműkért, majd azokat a megbeszélt időben, az Ön kívánságainak megfelelően vállfán vagy összehajtva és csomagolva szállítja vissza Önnek.

Bővebben

Vasalás Debrecen

N
é
z
d
 
m
e
g
 
v
i
d
e
ó
n
k
a
t
!

© 2016-2018. wishywashy.hu • Minden jog fenntartva! • All rights reserved!
A weboldalt tervezte: ENDESIGN Studio és DMD, készítette: a reelweb.hu és a
Petkolsystems.com - Ügyviteli rendszerek fejlesztése


Wishy Washy fizetési módok