Mosás, vasalás, takarítás háztól házig Debrecenben
+36 30 750 5050
wishywashymosoda@gmail.com Wishy Washy English

Adatkezelési nyilatkozat

A Wishy Washy Mosoda weboldalának, a www.wishywashy.hu honlapnak üzemeltetője, a Wishy Washy Mosoda Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (4032 Debrecen, Németh László u. 38, a továbbiakban szolgáltató, adatkezelő), mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos jogszabályokban meghatározott elvárásoknak. Nyilvántartási szám: NAIH-112410/2017.

A Wishy Washy Mosoda weboldalának üzemeltetője a Wishy Washy Mosoda Szolgáltató Kft. elkötelezett felhasználói és partnerei személyes adatainak védelmében, kiemelten fontosnak tartja ügyfelei információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. A Wishy Washy Mosoda Szolgáltató Kft., mint ezen honlap üzemeltetője és adatkezelője a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. Az üzemeltető ezen dokumentumban, az alábbiakban ismerteti adatkezelési elveit, az oldal által kezelt adatokkal kapcsolatos tevékenységeket, szabályokat. A honlap üzemeltetésével kapcsolatos adatkezelési alapelvek összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal:

2011. évi CXII. törvény – az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról (a továbbiakban Infotv., adatvédelmi törvény);
2001. évi CVIII. törvény – az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről (Eker. tv.);
2008. évi XLVIII. törvény - a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól (Grt.):

1., Definicíók, meghatározások

1.1. érintett: bármely meghatározott, személyes adat alapján azonosított vagy – közvetlenül vagy közvetve – azonosítható természetes személy;

1.2. személyes adat: az érintettel kapcsolatba hozható adat – különösen az érintett neve, azonosító jele, valamint egy vagy több fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző ismeret -, valamint az abból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés;

1.3. hozzájárulás: az érintett kívánságának önkéntes és határozott kinyilvánítása, amely megfelelő tájékoztatáson alapul, és amellyel félreérthetetlen beleegyezését adja a rá vonatkozó személyes adatok – teljes körű vagy egyes műveletekre kiterjedő – kezeléséhez;

1.4. tiltakozás: az érintett nyilatkozata, amellyel személyes adatainak kezelését kifogásolja, és az adatkezelés megszüntetését, illetve a kezelt adatok törlését kéri;

1.5. adatkezelő: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely önállóan vagy másokkal együtt az adatok kezelésének célját meghatározza, az adatkezelésre (beleértve a felhasznált eszközt) vonatkozó döntéseket meghozza és végrehajtja, vagy az általa megbízott adatfeldolgozóval végrehajttatja;

1.6. adatkezelés: az alkalmazott eljárástól függetlenül az adatokon végzett bármely művelet vagy a műveletek összessége, így különösen gyűjtése, felvétele, rögzítése, rendszerezése, tárolása, megváltoztatása, felhasználása, lekérdezése, továbbítása, nyilvánosságra hozatala, összehangolása vagy összekapcsolása, zárolása, törlése és megsemmisítése, valamint az adatok további felhasználásának megakadályozása, fénykép-, hang- vagy képfelvétel készítése, valamint a személy azonosítására alkalmas fizikai jellemzők (pl. ujj- vagy tenyérnyomat, DNS-minta, íriszkép) rögzítése;

1.7. adattovábbítás: az adat meghatározott harmadik személy számára történő hozzáférhetővé tétele;

1.8. nyilvánosságra hozatal: az adat bárki számára történő hozzáférhetővé tétele;

1.9. adattörlés: az adatok felismerhetetlenné tétele oly módon, hogy a helyreállításuk többé nem lehetséges;

1.10. adatmegjelölés: az adat azonosító jelzéssel ellátása annak megkülönböztetése céljából;

1.11. adatzárolás: az adat azonosító jelzéssel ellátása további kezelésének végleges vagy meghatározott időre történő korlátozása céljából;

1.12. adatmegsemmisítés: az adatokat tartalmazó adathordozó teljes fizikai megsemmisítése;

1.13. adatfeldolgozás: az adatkezelési műveletekhez kapcsolódó technikai feladatok elvégzése, függetlenül a műveletek végrehajtásához alkalmazott módszertől és eszköztől, valamint az alkalmazás helyétől, feltéve hogy a technikai feladatot az adatokon végzik;

1.14. adatfeldolgozó: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely az adatkezelővel kötött szerződése alapján – beleértve a jogszabály rendelkezése alapján történő szerződéskötést is – az adatok feldolgozását végzi;

1.15. harmadik személy: olyan természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely nem azonos az érintettel, az adatkezelővel vagy az adatfeldolgozóval;

1.16. harmadik ország: minden olyan állam, amely nem EGT-állam.

2., Adatkezelési alapelvek az oldal üzemeltetése során

Személyes adat akkor kezelhető, ha ahhoz az érintett hozzájárul, vagy azt törvény vagy – törvény felhatalmazása alapján, az abban meghatározott körben – helyi önkormányzat rendelete közérdeken alapuló célból elrendeli (kötelező adatkezelés).

Személyes adat akkor is kezelhető, ha az érintett hozzájárulásának beszerzése lehetetlen vagy aránytalan költséggel járna, és a személyes adat kezelése az adatkezelőre vonatkozó jogi kötelezettség teljesítése céljából szükséges, vagy az adatkezelő vagy harmadik személy jogos érdekének érvényesítése céljából szükséges, és ezen érdek érvényesítése a személyes adatok védelméhez fűződő jog korlátozásával arányban áll. Ha a személyes adat felvételére az érintett hozzájárulásával került sor, az adatkezelő a felvett adatokat törvény eltérő rendelkezésének hiányában a rá vonatkozó jogi kötelezettség teljesítése céljából, vagy

az adatkezelő vagy harmadik személy jogos érdekének érvényesítése céljából, ha ezen érdek érvényesítése a személyes adatok védelméhez fűződő jog korlátozásával arányban áll további külön hozzájárulás nélkül, valamint az érintett hozzájárulásának visszavonását követően is kezelheti.

Személyes adatot kezelni csak meghatározott célból, jog gyakorlása és kötelezettség teljesítése érdekében lehet. Az adatkezelésnek minden szakaszában meg kell felelnie e célnak, továbbá az adatok felvételének és kezelésének tisztességesnek kell lennie.

Csak olyan személyes adat kezelhető, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, a cél elérésére alkalmas, és csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig.

Személyes adat csak megfelelő tájékoztatáson alapuló beleegyezéssel kezelhető.

Az érintettel az adatkezelés megkezdése előtt közölni kell, hogy az adatkezelés hozzájáruláson alapul vagy kötelező. Az érintettet – egyértelműen, közérthetően és részletesen – tájékoztatni kell az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról, arról, ha az érintett személyes adatait az adatkezelő az érintett hozzájárulásával és az adatkezelőre vonatkozó jogi kötelezettség teljesítése vagy harmadik személy jogos érdekének érvényesítése céljából kezeli, illetve arról, hogy kik ismerhetik meg az adatokat. A tájékoztatásnak ki kell terjednie az érintett adatkezeléssel kapcsolatos jogaira és jogorvoslati lehetőségeire is.

Az adatkezelés során biztosítani kell az adatok pontosságát, teljességét, naprakészségét, valamint azt, hogy az érintettet csak az adatkezelés céljához szükséges ideig lehessen azonosítani.

Személyes adat harmadik országban adatkezelést folytató adatkezelő vagy adatfeldolgozást végző adatfeldolgozó részére akkor továbbítható, ha ahhoz az érintett kifejezetten hozzájárult, vagy az adatkezelésnek az előzőekben előírt feltételei teljesülnek, és a harmadik országban az átadott adatok kezelése, valamint feldolgozása során biztosított a személyes adatok megfelelő szintű védelme. Az EGT-államokba irányuló adattovábbítást úgy kell tekinteni, mintha Magyarország területén belüli adattovábbításra kerülne sor.

3., A kezelt személyes adatok köre és az adatkezelés jellemzői

A www.wishywashy.hu weboldal tevékenységének adatkezelései önkéntes hozzájáruláson alapulnak. Bizonyos esetekben azonban a megadott adatok egy körének kezelését, tárolását, továbbítását jogszabályok teszik kötelezővé, melyről külön értesítjük a látogatókat, a felhasználókat.

3/1. A www.wishywashy.hu weboldal látogatóinak adatai

Az adatkezelés célja: a honlap látogatása során a honlap tárhelyszolgáltatója a szolgáltatás működésének ellenőrzése és a visszaélések megakadályozása érdekében rögzíti a látogatói adatokat.

Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása, illetve az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A. § (3) bekezdése.

A kezelt adatok köre: dátum, időpont, a felhasználó számítógépének IP címe, a meglátogatott oldal címe, az előzőleg meglátogatott oldal címe, a felhasználó operációs rendszerével és böngészőjével kapcsolatos adatok.

Az adatkezelés időtartama: a honlap megtekintésétől számított 365 nap.

A Google Analytics webanalitikai szoftvere és külső szervere segíti a honlap látogatottsági és egyéb webanalitikai adatainak független mérését és auditálását. A mérési adatok kezeléséről az adatkezelő a www.google-analytics.com címen tud részletes felvilágosítást nyújtani.

A külső szolgáltatók a testre szabott kiszolgálás érdekében a felhasználó számítógépén kis adatcsomagot, ún. sütit (cookie) helyeznek el és olvasnak vissza. Ha a böngésző visszaküld egy korábban elmentett sütit, az azt kezelő szolgáltatóknak lehetőségük van összekapcsolni a felhasználó aktuális látogatását a korábbiakkal, de kizárólag a saját tartalmuk tekintetében.

3/2. A www.wishywashy.hu weboldalon történő kapcsolatfelvétel, információ kérés, információ közlés, ajánlatkérés

Az adatkezelés célja: kapcsolatfelvétel, kapcsolat tartás, információ közlés, információ kérés.

Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása.

A kezelt adatok köre: név, e-mail cím, telefonszám, irányítószám, város, utca, házszám, a ruha felvételi és leadási helye és ideje.

Az adatok törlésének határideje: az adatközléstől számított 2 év, megrendelés esetén az adatközléstől számított 8 év

A személyes adatok törlését vagy módosítását az alábbi módokon lehet kezdeményezni:

postai úton: Wishy Washy Mosoda Szolgáltató Kft., 4032 Debrecen, Németh László u. 38. címen,

e-mail útján a wishywashymosoda@gmail.com címen.

4., A konverziókövetésre, a webhelyről létrehozott egyéni célközönségekre és a mobilalkalmazás alapján létrehozott egyéni célközönségekre vonatkozó használati feltételek

A Facebook olyan funkciókat és eszközöket (például képpontokat, SDK-kat és API-kat) biztosít, amelyeket saját webhelyén vagy mobilalkalmazásában elhelyezve adatokat küldhet az emberek által webhelyén vagy mobilalkalmazásában végrehajtott műveletekről (a továbbiakban: „eseményadatok”) a Facebooknak a konverziók követése (a továbbiakban: „konverziókövetés”), a webhelyét felkereső emberekből egyéni célközönség létrehozása (a továbbiakban: „webhelyről létrehozott egyéni célközönség”) vagy a mobilalkalmazását felkereső emberekből egyéni célközönség létrehozása (a továbbiakban: „mobilalkalmazás alapján létrehozott egyéni célközönség”) céljából. Az „Elfogadom” gombra való kattintással, illetve ezeknek a funkcióknak és eszközöknek a használatával Ön elfogadja a következő feltételeket:

A. A Facebook a kapott eseményadatokat arra használja fel, hogy Önnek elemzési adatokat biztosítson hirdetéseinek eredményességéről és webhelyének/alkalmazásának használatáról, illetve hogy létrehozza az Ön egyéni célközönségét (a felsoroltak közül a használatra kiválasztott konkrét funkcióknak megfelelően) – adatkezelési szabályzatunknak (https://www.facebook.com/about/privacy/) megfelelően. Az eseményadatok emellett lehetővé teszik számunkra a hirdetések jobb célzását, valamint rendszereink optimalizálását. Az ilyen jellegű célzással és optimalizálással összefüggésben a Facebook: (i) az Ön webhelyéről vagy mobilalkalmazásából gyűjtött eseményadatokat csak azt követően használja fel a hirdetések optimalizálására, hogy megtörtént az ilyen eseményadatok összesítése más hirdetőktől vagy a Facebookon más módon gyűjtött egyéb adatokkal, továbbá (ii) nem teszi lehetővé más hirdetők vagy harmadik felek számára, hogy hirdetéseiket kizárólag az Ön webhelyéről vagy mobilalkalmazásából gyűjtött eseményadatok alapján célozzák.

B. Az eseményadatokat más hirdetőkkel vagy harmadik féllel nem közöljük, kivéve, ha Ön erre engedélyt adott nekünk, vagy ha erre jogilag kötelezettek vagyunk. A Facebook megőrzi az eseményadatok bizalmas jellegét és biztonságát, többek között olyan műszaki és fizikai biztonsági intézkedésekkel, amelyek rendeltetése (a) az adatok biztonságának és sértetlenségének védelme, amikor azok a Facebook rendszereiben találhatók, és (b) védelem a Facebook rendszereiben lévő adatok véletlen vagy jogosulatlan elérése, felhasználása, módosítása vagy közlése ellen.

C. Ön vállalja és megerősíti, hogy felhasználói számára határozott és megfelelő figyelmet keltő értesítést helyezett el, illetve megkapta felhasználói megfelelő hozzájárulását a célzott online hirdetésekre vonatkozóan gyűjtött és használt eseményadatok tekintetében. Az ilyen értesítésekben minimális követelményként szerepelnie kell a következőknek:

Konverziókövetés vagy a webhelyről létrehozott egyéni célközönség használata esetén egyértelmű és szembeötlő hivatkozásnak kell szerepelnie az ilyen funkciókhoz a Facebook által létrehozott képpontokat tartalmazó minden oldalon, amely olyan adatvédelmi szabályzatra mutat, amely egyértelműen közli, hogy (a) harmadik fél cookie-k, webes jelzők és hasonló technológiák használatával gyűjthet vagy kaphat adatokat az oldalról és egyéb internetes helyekről, és ezeknek az adatoknak a felhasználásával mérési szolgáltatásokat nyújthat, illetve hirdetéseket tehet célzottá, (b) hogyan tudják a felhasználók elutasítani az adatok hirdetések célzása érdekében történő gyűjtését és felhasználását, továbbá (c) hol tudják a felhasználók az ezt a döntésüket végrehajtó mechanizmust elérni (pl. a www.aboutads.info/choices oldalra mutató hivatkozás elhelyezésével).

Mobilalkalmazás alapján létrehozott egyéni célközönségek használata esetében egy olyan, az alkalmazás beállításaiból, bármely adatvédelmi szabályzatból, illetve az alkalmazást terjesztő bármely áruházból vagy weboldalról könnyen elérhető, egyértelmű és szembeötlő hivatkozásnak kell szerepelnie, amely hivatkozik az adatvédelmi szabályzatnak arra a részére, amely egyértelműen közli, hogy (a) az alkalmazásból és más alkalmazásokból harmadik fél gyűjthet vagy kaphat adatokat, és ezeknek az adatoknak a felhasználásával mérési szolgáltatásokat nyújthat, illetve hirdetéseket tehet célzottá, valamint (b) hogyan és hol tudják a felhasználók elutasítani az adatok hirdetések célzása érdekében történő gyűjtését és felhasználását.

D. Ön vállalja, hogy a Facebook számára nem továbbít és nem közöl személyhez köthető adatokat, továbbá a jelen feltételekkel összefüggésben megszerzett adatokat nem egyesíti személyhez köthető adatokkal. Ön vállalja továbbá, hogy nem oszt meg velünk olyan adatokat, amelyek tudomása szerint vagy Ön által ésszerűen feltételezhetően 13 év alatti gyermektől származnak, illetve amelyek az egészségügyi, pénzügyi vagy egyéb érzékeny adatok kategóriáiba tartoznak.

E. Ön tudomásul veszi, hogy a Facebook az Ön hirdetéseiben vagy azok körül értesítést helyezhet el, amely közli, hogy a hirdetés célzott jellegű, és Ön vállalja, hogy az ilyen jellegű értesítéseket nem módosítja, nem fedi el, és egyéb módon sem avatkozik a működésükbe, ideértve az olyan esetleges technikai összetevőket is, amelyek a felhasználók számára lehetővé teszik további tájékoztatás vagy választási lehetőségeket biztosító mechanizmusok elérését.

F. A Facebook bármikor módosíthatja, felfüggesztheti vagy megszüntetheti a konverziókövetés, a webhelyről létrehozott egyéni célközönségek és a mobilalkalmazás alapján létrehozott egyéni célközönségek funkcióhoz történő hozzáférést, vagy megszüntetheti annak elérhetőségét. Ön bármikor abbahagyhatja a funkciók használatát. Ön bármikor törölheti egyéni célközönségét a Facebook rendszeréből a fiókkezelő eszközök használatával.

Ha Ön harmadik fél nevében használja ezen funkciók bármelyikét, kijelenti és garantálja továbbá, hogy az ilyen fél megbízottjaként jogosultsággal rendelkezik az ilyen adatoknak az Ő nevükben történő használatára, illetve az ilyen felet kötelezheti a jelen felhasználási feltételek betartására.

A jelen Feltételek szabályozzák a konverziókövetés, a webhelyről létrehozott egyéni célközönségek és a mobilalkalmazás alapján létrehozott egyéni célközönségek Ön általi használatát. Ezek a funkciók a „Facebook” részét képezik a Facebook Jogi és Felelősségi Nyilatkozat (https://www.facebook.com/legal/terms, a „JFNY”) értelmében, és ezeknek a funkcióknak az Ön általi használata a „Facebook” Ön által történő használata részének és azon végzett műveleteinek minősül. Ezek a feltételek nem helyettesítenek semmiféle olyan felhasználási feltételt, amely az Ön által a Facebooktól történő hirdetési adatbázis vásárlására vonatkozik, és az ilyen felhasználási feltételek továbbra is irányadók az Ön olyan hirdetési kampányaira, amelyeknél a konverziókövetést, a webhelyről létrehozott egyéni célközönségeket és a mobilalkalmazás alapján létrehozott egyéni célközönségeket használja. Ha bármilyen ellentmondás áll fenn a jelen Feltételek és a JFNY között, kizárólag a jelen Feltételek irányadóak a konverziókövetés, a webhelyről létrehozott egyéni célközönségek és a mobilalkalmazás alapján létrehozott egyéni célközönségek tekintetében, és kizárólag az ellentmondás mértékében. A Facebook fenntartja a jogot a jelen felhasználási feltételek Ön általi teljesítésének figyelésére és auditálására, valamint a jelen felhasználási feltételek időről időre történő frissítésére, a módosításokat követő Ön általi folytatólagos használat az ilyen módosítások Ön általi elfogadását jelenti.

5., A személyes adatok tárolása, az adatkezelés

Az Wishy Washy Mosoda Szolgáltató Kft. számítástechnikai eszközei, adattárolási megoldásai a cég telephelyén (4031 Debrecen, Köntösgát sor 1-3.), valamint a weboldalt kiszolgáló webtárhely az A Mozgó Cívisért Közhasznú Egyesület (4014, Debrecen Bánat u. 1, Adószám: 18146743-1-09, Nyilvántartási szám: 09-01-3943) által üzemeltetett szerveren találhatók meg.

6., Az adatkezelő adatai, kapcsolati adatai

Név: Wishy Washy Mosoda Szolgáltató Kft.
Székhely: 4032 Debrecen, Németh László u. 38.
Online elérhetőség: wishywashymosoda@gmail.com
Telefonos elérhetőség: (+36) 30 750 5050

7., Az adatfeldolgozó adatai, kapcsolati adatai

Név: Kollár Péter Attila e.v.
Székhely: 4002 Debrecen, Bánat utca 7.
Online elérhetőség: peter.kollar27@gmail.com
Telefonos elérhetőség: (+36) 30 545 3212

8., Jogorvoslat lehetőségei

Jogorvoslati lehetőségért, panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz tud fordulni az érdekelt adattulajdonos.

A hivatal elérhetősége:
Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
Weboldal: http://www.naih.hu

N
é
z
d
 
m
e
g
 
v
i
d
e
ó
n
k
a
t
!

© 2016-2018. wishywashy.hu • Minden jog fenntartva! • All rights reserved!
A weboldalt tervezte: ENDESIGN Studio és DMD, készítette: a reelweb.hu és a
Petkolsystems.com - Ügyviteli rendszerek fejlesztése


Wishy Washy fizetési módok