fbpx

Téli cipőtisztítás megkönnyítve

Téli cipőtisztítás megkönnyítve

Téli cipőtisztítás megkönnyítve

 

Mindennapi küzdelem: A téli cipők tisztán tartása

 

Télen a cipők tisztán tartása nem egy könnyű feladat! Ismerős a helyzet, amikor a téli időjárás miatt nap mint nap szennyeződik a kedvenc cipőd? Tudjuk, milyen frusztráló lehet minden egyes nap megküzdeni a sárral, sóval, és a nedvességgel, ami áthatja a cipőket. Az utcán mindenhol ott az örökös sár és latyak, ami csak arra vár, hogy ráragadjon a kedvenc cipőinkre. Nem vagy ezzel egyedül és van néhány trükk a tarsolyunkban, hogy könnyebb legyen!

Tiszta cipők, gondtalan napok

 

Képzeld el, hogy reggelente nem a cipőtisztítással kellene kezdened a napot vagy éppen a nap végén előkészíteni másnapra! Milyen lenne, ha a cipőid mindig makulátlanul tiszták lennének, anélkül, hogy neked kellene időt és energiát fordítanod rájuk?
Ha mégis te szeretnél ezzel foglalkozni, akkor is segítünk:
Mosógépes tisztítás:

  • Először is, ha lehetőséged van rá, mindig távolítsd el azonnal a friss latyakot a cipőkről. Ne hagyd rajta megszáradni, mert akkor már igazán makacs lesz.
  • A következő lépésben jöhet egy kis mosás. A legtöbb cipőt könnyedén ki lehet mosni a mosógépben (persze előtte vedd ki belőlük a talpbetétet és a fűzőket).
  • Adj hozzá egy kevés mosóport vagy folyékony mosószert és indítsd el a gépet. Csak ügyelj arra, hogy hideg vízzel mosd őket!

Kézzel való tisztítás:

  • Ha nem szeretnéd kockáztatni a mosógéppel való kalandot, akkor jöhet a kézi tisztítás. Ehhez használj meleg vizet és szappant vagy speciális cipőtisztítót.
  • Készíts habot és dörzsöld át alaposan minden részét a cipőnek.
  • Amikor már megvan a tiszta csodacipellőd, ne felejtsd el megfelelően megszárítani! Ne tedd közvetlen hőforrás közelébe, mert az tönkreteheti a cipő anyagát! Inkább hagyd őket szellőzni, például egy jól szellőző helyiségben.

Tehát, ha télen ragyogóan tiszta cipőkben szeretnél járni, ne félj kipróbálni ezeket a praktikákat! A latyaknak és sárnak semmi esélye nem lesz a kedvenc lábbelijeid ellen vagy fordítsd arra az idődet, amire te szeretnéd és engedd meg, hogy segítsünk!

Hogyan szabadulj meg a cipőtisztítás terhétől?

 

A Wishy Washy mosoda cipőtisztítási szolgáltatása egyszerű és kényelmes megoldást kínál. Csak hívj minket, mi elmegyünk értük, bármilyen típusú cipőről is legyen szó, és tisztán, újszerű állapotban szállítjuk vissza neked. Ráadásul három pár cipő felett kedvezményt is biztosítunk!

Készen állsz a változásra?

Ha szeretnéd megtapasztalni a tiszta cipők nyújtotta kényelmet és megkönnyebbülést, vedd fel velünk a kapcsolatot és hagyd, hogy mi gondoskodjunk cipőid ragyogásáról!

Kapcsolódó cikkek