fbpx

Didergős takarítás

Didergős takarítás

Tavasszal, mikor enyhül az idő a takarítás célja a lakás felfrissítése a téli bezártság után. Ősszel a nagytakarítással készítjük fel a lakást a következő hónapokra, amikor az időjárás és a korai sötétedés miatt beszorulunk a négy fal közé. Télen a hidegben kevesebbet szellőztetünk, ezért fontos ősszel is alaposan kitakarítani.

A téli nagytakarítás nem egyszerű feladat a hideg, hosszú és sötét napok miatt. Kinek van ilyenkor kedve elvégezni a téli nagytakarítás feladatait? Pláne ebben a ‘különös’ évben. Eleget aggódunk a szeretteink miatt, féltjük a munkánkat, magunkat, barátainkat. Munka után, mikor már elindulunk haza, már szinte sötét van, így az este érzetét keltve a szervezetünknek. A korlátozások miatt gyorsan el kell intézni a bevásárlást is, így szinte minden helyzetben csak a hétvége lenne megfelelő egy jó alapos takarítás elvégzéséhez. Készülődni az ünnepekre, egyben tartani a családot és közben nem szétesni egy olyan feladat, amit a legtöbben elég jól megteszünk, de lehetne könnyebb is! Igazam van?

 

Wishy Washy services - Washing machines
Bármilyen tisztítási feladatban segítünk

 

A főzés, az ajándék csomagolás és a díszek kihelyezése is képes nagy rumlit csinálni, akár az utolsó pillanatokban is, melyek elronthatják a mesés hangulatot. Az üzletek már november elején (vagy hamarabb) a karácsonyi ajánlataikat hirdetik.

 

 

Ironing wishy washy t-shirt

Nem csak az ő kiváltságuk időben gondolni az ünnepekre, te miért ne tehetnéd meg ugyanezt?

A szokásos decemberi rohanás helyett bízd szakemberekre a takarítási/tisztítási munkákat és így több idő jut a készülődésre! Szervezd meg a családodnak a legszebb karácsonyt idén (is)!

Nézd meg hogyan tudunk neked segíteni

Mivel télen is kell takarítni, engedd meg, hogy segítsünk és nem kell dideregned!

Kapcsolódó cikkek